Knihkupectví Comenius
Detail knihy
Autor: | |
Nakladatel: | Neuvedeno |
EAN: | 9788073201906 |
Žánr: | Učebnice - Střední školy, VŠ |
Stav: | Skladem |
Běžná cena: | |
AKČNÍ CENA: | 199 Kč |
Učebnice je určena žákům prvního až třetího ročníku odborných učilišť učebního oboru Kuchařské práce. Učební text podává ucelený přehled o základních surovinách potřebných pro přípravu jídel a nápojů. Je členěn v souladu s platnými učebními osnovami a poskytuje základní vědomosti z nauky o výživě. Podává základní informace o složení potravin a významu jednotlivých složek a surovin pro výživu člověka. Učebnice obsahuje kapitoly nazvané Brambory, Zelenina, Ovoce, Vejce, Tuky, Cukr, Nápoje, Jatečné maso a dále specifikuje jednotlivé druhy masa. V závěru textu je žák informován o zásadách správné výživy, různých názorech na výživu, pravidlech hygieny a systému dietní výživy
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.