Knihkupectví Comenius

Detail knihy

CUKRÁŘSKÁ VÝROBA III. PÁTÉ VYDÁNÍ

CUKRÁŘSKÁ VÝROBA III. PÁTÉ VYDÁNÍ

CUKRÁŘSKÁ VÝROBA III. PÁTÉ VYDÁNÍ
Autor: Bláha,Conková,Kadlec
Nakladatel: Informatorium
EAN: 9788073331399
Žánr: Učebnice - Střední školy, VŠ
Stav: Skladem
Běžná cena: 310 Kč
AKČNÍ CENA: 295 Kč
Anotace

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.

Adresa

Kovářská 4, 669 02 Znojmo