Knihkupectví Comenius

Detail knihy

CUKRÁŘSKÁ VÝROBA III

CUKRÁŘSKÁ VÝROBA III

CUKRÁŘSKÁ VÝROBA III
Autor: Bláha L., Conková V.
Nakladatel: Informatorium
EAN: 9788073330996
Žánr: Učebnice
Stav: Na dotaz
Běžná cena: 255 Kč
AKČNÍ CENA: 243 Kč
Anotace

Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků. Popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin, zmrzlinových a dietních výrobků. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní. Zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.

Adresa

Kovářská 4, 669 02 Znojmo